رنگ آبی در بین خوراکی ها وجود ندارد و چرا بقیه ی رنگها وجود دارد
رنگ آبی در بین خوراکی ها هیچ نقشی ندارد و شما نمیتوانید غذای گیر بیاورید که رنگ طبیعی آن ابی باشد و حتی اگر به سیب هم نگاه کنید از رنگهای سبز و قرمز تشکیل شده ، رنگ آبی در زمان قدیم ناشناخته بوده و چندین نسل است آن را شناخته اند.سایت کاروان این مبحث را در اختیار شما دوستان قرار میدهد
رنگ آبی نشان دهنده ی چیست و چرا غذا ها آبی نیستند:
چرا هیچ غذایی به رنگ آبی نیست؟
ساختن رنگ آبی در طبیعت بسیار دشوار است. توناژهای مختلف رنگ آبی خاصیت قلیایی دارند و متابولیسم و یا سوخت و ساز بدن اغلب گیاهان و جانوران کره زمین تا حدودی خاصیت اسیدی دارند. در اندک گیاهانی هم که گلهای آبی رنگ میدهند، این رنگدانه تنها در گلبرگها به چشم میخورد و در خاکهای اسیدی و زمانهای مختلف سال این رنگ به ارغوانی و یا صورتی تغییر پیدا میکند.
برای نمونه، در برخی کشورها میوه خاصی به نام Blueberry (قرهقاط) کشت میشود که در ظاهر آبی رنگ است اما در حقیقت ارغوانی و یا نیلی است هرچند پوشش سفید رنگ و پودری شکل روی میوه باعث میشود که آبی به نظر بیاید.
همانطور که در ابتدای متن نیز گفته شد، حیوان آبی رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با این حیوان آبی رنگ در طبیعت برخورد کردید بدانید که علت پولکها و یا فلسهای روی بدن آن جانور است که نور را به قسمتهای آبی طیف نور پراکنده میکند.
به خاطر اینکه رنگ آبی در طبیعت بسیار نادر است، غذاهایی که به این رنگ هستند نیز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه میکنند و در مقابل میوههای قرمز، خوشمزه و اشتها آور جلوه مینمایند.
رنگ آبی در قدیم وجو نداشته است:
گروهی از محققان پس از مطالعات گسترده در مورد نحوه شکلگیری و تشخیص رنگها در مغز انسان مدعی شدند که رنگها تنها یک باور درونی ساخته شده توسط مغز انسان هستند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، دکتر مازویتا چریمیتا، مسئول اجرایی تحقیقات شناسایی ماهیت رنگها از دانشگاه پیتزبورگ ایالات متحده آمریکا ضمن اشاره به درونی بودن ساختار رنگها در مغز افزود: در واقع رنگها در طبیعت با آن چیزی که ما از طریق چشمانمان مشاهده میکنیم، بسیار متفاوت هستند. به طور کلی رنگها همان باور ذهنی مغز انسان از اشیای پیرامون است.
در این مطالعات مشخص شد که رنگها ماهیت خارجی ندارند، بلکه تنها تفسیری درونی از نور موجود هستند.
باور مغز انسان و تولید انواع رنگها در ذهن انسان هنگام کسب تجربیات در طبیعت آغاز میشود. به عنوان مثال هنگامی که انسان به یک عکس قدیمی نگاه میکند، مغز به نوعی اطلاعات موجود را پردازش میکند که فرض واقعی بودن عکس تجسم شود.
یکی از چالش برانگیزترین یافتههای این تحقیق باور نبود درکی از رنگ آبی در ذهن اجداد ما انسانها است. در مطالعات اخیر و بررسی کتابهای کهن مشخص شد که رنگ آبی در گذشته وجود نداشته است.
محققان پس از مطالعه دقیق کتاب ویلیام گلادستون، نخست وزیر انگلستان در سال 1858 که تمامی رنگهای موجود را ثبت و ضبط کرده بود، در کمال ناباوری دریافتند که او هیچ اشارهای به رنگ آبی که از نظر فراوانی بسیار زیاد است، نکرده است.