سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶
خانه » تغذیه و آشپزی » کوفته نخودچی + نحوه درست کردن آن

کوفته نخودچی + نحوه درست کردن آن

کوفته نخودچی

کوفته نخودچی + آموزش درست کردن

کوفته نخودچی از جمله غذاهایی می باشد که بسیار خوش طعم و عالی می باشد و اینکه غذای مناسبی برای مجالس شما می باشد پس حتما امتحان کنید.حال ما برای شما طرز تهیه کوفته نخودچی را در بخش زیر برایتان قرار داده ایم.

مواد لازم کوفته نخودچی:

۱-گوشت چرخ کرده نیم کیلو

۲-آردنخودچی ۳۰۰گرم

۳-پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

۴-آب لیمو(یا سرکه) یک استکان

۵-شکر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

۶-آب برای مایه کوفته در حدود ۲ لیوان

۷-پیاز متوسط رنده شده ۲ تا ۳ عدد

۸-روغن ۲۰۰ گرم(یک پیمانه)

۹-نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته نخودچی:

پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با گوشت چرخ کرده و آردنخودچی مخلوط نموده آب را به تدریج داخل مایه ریخته بهم می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود بطوریکه به دست نچسبد . مایه را خوب مالش می دهیم ۴ تا ۵ لیوان آب و پیاز سرخ کرده و نمک را مخلوط کرده جوش می آوریم از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ بر میداریم و به شکل تخم مرغ درست می کنیم

و کوفته ها را در روغن سرخ کرده در آب پیاز که در حال جوش است انداخته میگذاریم کوفته کاملا پخته شود.چاشنی آنرا آب لیمو و شکر یا سرکه شیره میریزیم و ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران حل شده در آبجوش در آب کوفته که در حال جوش است بریزیم در این صورت آب کوفته خوشرنگتر می شود. نکته قابل توجه چاشنی این کوفته است و هرکس مطابق میل خودش می تواند آنرا ترش تر یا شیرین تر کند.

خواص آب لیمو طبیعی

آیا میدانید آب لیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم دارد و اگر بصورت غیر طبیعی تهیه گردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و بسیاری دیگر از بیماریها میگردد.مهمترین مورد‌ی که یک مصرف‌کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربائی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو

که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/0گرم در لیتر است می‌باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آب گیری وارد آبلیمو میگردد خود خواص ضد عفونی‌کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگر مشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن است

که باید دارای بوی طبیعی لیمو ترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می‌کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل آن باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد و بستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمو است مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگردد بواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیها ست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.

گردآورنده: کاروان

همچنین ببینید

کوفته شبت باقلا

چگونه یک کوفته شبت باقلا خوشمزه درست کنیم؟

کوفته شبت باقلا + طرز تهیه کامل شاید تا به حال اسم کوفته شبت باقلا به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *