http://www.perspolisitarin.loxblog.com http://www.tanaffor2.loxblog.com http://www.gazorkhan.loxblog.com http://www.loveff.loxblog.com http://www.campaignzohor.loxblog.com http://www.paragalaydar.loxblog.com http://www.zakharbazi.loxblog.com http://www.vjir.loxblog.com http://www.khande20.loxblog.com http://www.moaraghl.loxblog.com http://www.hosseinabad.loxblog.com http://www.silentboy.loxblog.com http://www.kamyaran.loxblog.com http://www.fotonini.loxblog.com http://www.argpishgaman.loxblog.com http://www.shabahang20.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.profilenice.loxblog.com http://www.hamechidaram.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.tabadolha.rozblog.com http://www.bestweblogs.rozblog.com http://www.tabadoliha.rozblog.com http://www.weblognevisaan.rozblog.com http://www.mamlekate.ir http://www.welink.rozblog.com http://www.cze.ir http://www.link4up.rozblog.com http://www.cafelink.rozblog.com http://www.linksee.rozblog.com http://www.youtube23.rozblog.com http://www.guitareman.rozblog.com http://www.zhee.ir http://www.irsaba.ir http://www.add-links.ir http://www.5link.ir http://www.itismsrt.ir http://www.rozesefidam.rozblog.com http://www.etstur.ir http://www.gemlink.rozblog.com http://perspolisitarin.loxblog.com http://tanaffor2.loxblog.com http://gazorkhan.loxblog.com http://loveff.loxblog.com http://campaignzohor.loxblog.com http://paragalaydar.loxblog.com http://zakharbazi.loxblog.com http://vjir.loxblog.com http://khande20.loxblog.com http://moaraghl.loxblog.com http://hosseinabad.loxblog.com http://silentboy.loxblog.com http://kamyaran.loxblog.com http://fotonini.loxblog.com http://argpishgaman.loxblog.com http://shabahang20.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://profilenice.loxblog.com http://hamechidaram.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://tabadolha.rozblog.com http://bestweblogs.rozblog.com http://tabadoliha.rozblog.com http://weblognevisaan.rozblog.com http://mamlekate.ir http://welink.rozblog.com http://cze.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://linksee.rozblog.com http://youtube23.rozblog.com http://guitareman.rozblog.com http://zhee.ir http://irsaba.ir http://add-links.ir http://5link.ir http://itismsrt.ir http://rozesefidam.rozblog.com http://etstur.ir http://gemlink.rozblog.com http://linux-web.ir http://carzor.lineblog.ir http://linux-web.ir http://monopod.shikweb.ir https://isheidayi.com/ http://welink.rozblog.com/ http://omdebazaar.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://www.backlinka.ir http://www.tablloravan.ir http://www.zhee.ir http://www.darvishmusic.com/ http://add-links.ir http://www.popup.5link.ir http://www.backlinka.ir http://backlinka.ir http://www.backlinka.ir
شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با اخبار گردشگری

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

آبشارهای ایران آبشارهای تهران اماکن تاریخی سنندج جاذبه های توریستی خرم آباد جاذبه های گردشگری بوشهر جاذبه های گردشگری خرم آباد جاذبه های گردشگری سنندج جاذبه های گردشگری لرستان جاذبه های گردشگری یزد جاهای دیدنی بوشهر جاهای دیدنی تهران جاهای دیدنی خرم آباد جاهای دیدنی سنندج جاهای دیدنی لرستان دیدنی های بوشهر دیدنی های تهران دیدنی های رشت دیدنی های سنندج سایت گردشگری بوشهر سایت گردشگری سنندج سنندج سوزن دوزی صنایع دستی صنایع دستی ایران مکانهای تاریخی اصفهان مکان های تاریخی اصفهان مکانهای دیدنی اصفهان مکانهای دیدنی جهان کردستان یزد

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی و عکس

خانه » اخبار گردشگری » طرز تهیه خورش ماست اصفهانی و عکس

برای تهیه خورش ماست اصفهانی در مرحله اول پیاز را از وسط به ۴ قسمت تقسیم نمایید. سپس انها را همراه با گوشت و زردچوبه به قابلمه تان ریخته و اجازه دهید تا گوشت حسابی بپزد و نرم شود. در مرحله بعدی برای تهیه خورشت ماست اصفهانی هنگامیکه گوشت حسابی پخته و نرم شد، آن را از استخوانش جدا کرده و در ظرف مسی حسابی بکوبید تا واقعا کش بیاید و نرم شود.

خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیست که اصالتا مختص استان اصفهان است. پایه اصلی این غذا گوشت گردن گوسفندی بدون چربی است. همچنین این غذا به زعفران زیادی نیاز دارد. وگرنه طعم اصلی خورش ماست را نمیدهد.

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

خورش ماست اصفهانی

بهتر است خورش ماست اصفهانی را از شب قبل تهیه کنید. چون هرچه بیشتر بماند بهتر جا خواهد افتاد. و همچنین در زمانهای متفاوت با سر زدن به دسر، شیرینی آن را تست نمایید. در صورت تمایل پودر شکر و ماست بیشتری به ان بیفزایید.

طبق اطلاعات بدست امده شما باید برای تهیه خورش ماست اصفهانیت از ماست چکیده شیرین و نسبتا چرب بهره خواهیم برد. برای اینکار کافیست ماست و پودر قند را از شب قبل درون تنظیف ریخته و با قرار دادن تنظیف روی سبدی که زیر آن ظرف گودی قرار داده‌اید کلیه آب ماست را بکشید و اصطلاحا چکیده کنید. (ماست را درون یخچال استراحت دهید تا مانع از ترش شدن ماست شود.)

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

مواد لازم برای تهیه خورش ماست اصفهانی

گوشت گردن گوشفند ۲۰۰ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

ماست پر چرب ۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۱ عدد

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری

گلاب ۱ قاشق سوپخوری

خلال بادام ۱ قاشق سوپخوری

مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

برای تهیه خورش ماست اصفهانی در مرحله اول پیاز را از وسط به ۴ قسمت تقسیم نمایید. سپس انها را همراه با گوشت و زردچوبه به قابلمه تان ریخته و اجازه دهید تا گوشت حسابی بپزد و نرم شود. در مرحله بعدی برای تهیه خورشت ماست اصفهانی هنگامیکه گوشت حسابی پخته و نرم شد، آن را از استخوانش جدا کرده و در ظرف مسی حسابی بکوبید تا واقعا کش بیاید و نرم شود.

در مرحله بعدی برای تهیه خورش ماست اصفهانی زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کرده و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا ماست شروع به جوشیدن کند. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و حسابی هم بزنید.

به گزارش مجله گردشگری کاروان در مرحله بعدی نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش ماست اصفهانی را ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود. خورش ماست اصفهانی  سرد سرو می شود.

خورش ماست اصفهانی را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین بکنید و داخل یخچال بگذارید تا وقتیکه قرار است خورش ماست را میل کنید. برای داشتن خورشتی بهتر از ۲۴ قبل از مهمانی خورش را درست کرده و داخل یخچال بگذارید.

اولا این خورشت بر عکس سایر خورشت ها باید سرد خورده شود.

دوما برای تهیه این خورشت مخصوصا کوباندن گوشت ان هیچ وقت از ظروف روی استفاده نکنید ، چون بد رنگ می شود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله گردشگری کاروان تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید .


# # # # # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

مدرسه گلستان بوشهر

مدرسه گلستان بوشهر یا دبستان گلستان

باغ شاهزاده ماهان کجاست و تصاویر زیبا

خانه شیخ جواهری کوهپایه در اصفهان

خانه شیخ جواهری کوهپایه در اصفهان

شهر سبز در ازبکستان نزدیک سمرقند

پربازدید های اخبار گردشگری , گردشگری

نظرات شما